Política de cookies

Última actualització: 25 de febrer de 2019

Aquesta política de galetes (Política) explica com la Open Society Foundations (OSF) utilitza galetes i altres tecnologies de seguiment a través del nostre lloc web espaisocietatoberta.org i d’altres llocs que també gestionem.

Aquesta Política s’ha de llegir juntament amb la política de privacitat de l’OSF, que explica com l’OSF utilitza la informació personal. Si no accepteu el nostre ús de galetes, desactiveu-les seguint la guia que us oferim a continuació.

Què són les galetes web?

Les galetes web són petits fitxers que un lloc web col·loca al vostre ordinador o dispositiu mòbil quan el visiteu. Contenen informació sobre l’historial de navegació d’aquest lloc web i us distingeix d’altres usuaris. Les galetes envien les dades al lloc web d’origen en cada visita posterior o permeten que un altre lloc web reconegui la galeta. Les galetes són útils perquè permeten que un lloc web reconegui el dispositiu d’un usuari i, per exemple, recordi les vostres preferències i, en general, millori la vostra experiència d’usuari en línia. Igual que la majoria dels llocs web, els llocs web d’OSF utilitzen galetes.

Tot i que aquesta política fa referència al terme general “galeta”, que és el mètode principal que fa servir el nostre lloc web per emmagatzemar informació, l’espai d’emmagatzematge local del navegador també s’utilitza amb aquest mateix propòsit i podem utilitzar altres tecnologies de seguiment a través d’aquest lloc web com ara píxels invisibles, GIF clars o etiquetes de píxel. Normalment utilitzem aquestes tecnologies de seguiment per contar usuaris que visiten determinades pàgines del nostre lloc web i per oferir serveis de marca, així com per ajudar a determinar l’efectivitat de les campanyes promocionals.

Com a resultat, la informació inclosa en aquesta política també s’aplica a totes aquestes tecnologies de seguiment que utilitzem.

Per què fem servir galetes?

  1. Perquè pugueu realitzar determinades accions al nostre lloc web; per exemple, les galetes us permeten iniciar sessió a les àrees segures del nostre lloc web, omplir formularis de sol·licitud o veure’n el contingut.
  2. Per recopilar estadístiques anònimes; la informació que recopilen les galetes ens permet millorar el lloc web mitjançant les xifres i els patrons d’ús. Per exemple, és molt útil veure quines pàgines del lloc web, i per tant, quins dels nostres serveis són els més populars i com hi interactuen els usuaris.
  3. Per millorar la vostra experiència del nostre lloc web; com ara evitar que hàgiu de tornar a introduir dades quan ja ho heu fet o procurar que els usuaris puguin trobar el que cerquen fàcilment.
  4. Per garantir que el nostre lloc web sigui segur; per exemple, assegurar-nos que la informació personal que ens proporcioneu no caurà en les mans equivocades.
  5. Per proporcionar-vos informació i contingut que creiem que és rellevant per a vosaltres; per exemple, per treballar amb els nostres socis per oferir-vos publicitat dirigida.

A la taula següent us proporcionem més informació sobre les galetes que utilitzem i per què.

Nom de la galetaProveïdorPropòsit de la galetaDurada
cookie_notice_acceptedpròpiaS’utilitza per desar l’estat de l’acceptació de les galetes.1 mes
_gaGoogleS’utilitza per identificar usuaris únics.2 anys
_gatGoogleS’utilitza per limitar el nombre de sol·licituds als servidors de Google. No s’emmagatzemen dades.1 minut
_gidGoogleS’utilitza per distingir els usuaris.24 hores
_gat_gtag_[property_id]GoogleS’utilitza per especificar el compte de Google Analytics.1 hora

L’OSF també utilitza algunes galetes que són estrictament necessàries perquè pugueu utilitzar els nostres serveis disponibles al nostre lloc web.

Acceptació de galetes del lloc web

Quan feu servir el nostre lloc web, consentiu que s’actualitzi de tant en tant el nostre ús de les galetes. En particular, accepteu que les galetes s’emmagatzemin a l’ordinador o dispositiu mòbil (llevat que el vostre navegador les rebutgi o inhabiliti).

Desactivar les galetes

Els navegadors d’Internet normalment accepten les galetes per defecte. Tanmateix, la majoria dels navegadors us permeten desactivar totes les galetes o les de tercers. El que podeu fer depèn del navegador que feu servir. Si no accepteu el nostre ús de les galetes com s’estableix a dalt, configureu el vostre navegador de tal manera que les rebutgi. No obstant això, tingueu en compte que això pot afectar o limitar la vostra capacitat d’utilitzar el lloc web. L’opció per fer-ho normalment es troba en el menú d’opcions, configuracions o preferències del vostre navegador o dispositiu mòbil.

Utilitzem Google Analytics, que fa servir galetes i tecnologies similars per recopilar i analitzar informació sobre l’ús dels serveis i informar sobre activitats i tendències. Aquest servei també pot recopilar informació sobre l’ús d’altres llocs web, aplicacions i recursos en línia. Podeu obtenir més informació sobre les pràctiques de Google si aneu a policies.google.com/technologies/partner-sites, i podeu desactivar-les baixant-vos el complement del navegador de Google Analytics, disponible a tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Feu clic als enllaços següents per saber com podeu canviar la configuració de les galetes a:

Actualització d’aquesta política

És possible que actualitzem l’ús de les galetes de tant en tant i potser haurem d’actualitzar aquesta Política. Per tant, us recomanem que la consulteu amb regularitat. Us informarem de qualsevol canvi significatiu mitjançant un avís al nostre lloc web o us contactarem directament quan sigui raonablement possible.