Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Migracions, algorismes i estratègies digitals

27 diciembre 2019 8:00 - 12 enero 2020 17:00

Ja has llegit la primera part del resum sobre el cicle El futur ja és aquí: ètica, tecnologia i drets humans?

En aquesta ocasió repassem les trobades que van posar sobre la taula qüestions com polítiques migratòries, algorismes, intel·ligència artificial així com estatègies digitials, publicitat i comunicació d’entitats.

Migracions i algorismes 

Com garantim un sistema de recol·lecció de dades responsable per a les persones migrades o en situacions vulnerables? Qui i com es gestionen aquestes dades? Preguntes plantejades i comentades per Javier Sánchez, investigador del Data Justice Lab; James Eaton-Lee, Cap de Seguretat de la Informació i Protecció de Dades (OXFAM); i Thomas Moretti, Gerent i expert en biometria (Accenture).

En la mateixa línia, ens hem preguntat quines eines basades en dades utilitzen les organitzacions internacionals, la UE i els seus estats membres per controlar els fluxos migratoris?

 

Estratègies digitals

També hem tingut temps per pensar sobre les estratègies digitals des de les organitzacions socials. En el taller sobre noves tàctiques digitals i estratègies narratives per atreure noves audiències vam presentar el Com Hub, un nou programa de formació de Komons que vol millorar la comunicació estratègica de les organitzacions socials i impactar l’ecosistema mediàtic.

 

 

Segueix llegint sobre el cicle!

Formato:
Presentació

Detalles

Comienza:
27 diciembre 2019 8:00
Finaliza:
12 enero 2020 17:00
Categoría del Evento: