Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tecnologia, discriminacions i ciutats intel·ligents

27 December 2019 17:59 - 12 January 2020 17:59

Seguim amb el repàs al cicle El futur ja és aquí: ètica, tecnologia i drets humans!

Ens ocupem ara dels esdeveniments dedicats purament a la tecnologia aplicada als drets humans. Què passa amb la intel·liència artificial, és bona o dolenta? I amb les ciutats gestionades per dades?

Tecnologia i discriminacions 

Durant el cicle hem obert també espais de debat sobre els perills de la intel·ligència artificial. Hem convidat estudiants i col·lectius interessats per posar sobre la taula que molts algorismes, alimentats amb dades personals, no són transparents i poden arribar a provocar desigualtats i injustícies. En col·laboració amb deba-t.org, plataforma juvenil independent que promou activitats entre persones de diferents ideologies i disciplines.

 

Ciutats intel·ligents

En el context de la Smart City Week a Barcelona, hem debatut també sobre les amenaces que pots contreure l’ús de tecnologies digitals en matèria de drets fonamentals. Vam posar per exemple el cas de Hong Kong per parlar de vigilància massiva, manipulació d’informació i noves formes de discriminació amb Raquel Renno, activista en drets, Andrés García Berrio, Advocat penalista i director estratègic d’Irídia, Mossos d’Esquadra i Cristina Goñi, Regional Manager for Advocacy and Security Policy de l’Open Society Initiative for Europe.

Segueix llegint el resum del cicle aquí!

Format:
Presentació

Details

Start:
27 December 2019 17:59
End:
12 January 2020 17:59
Event Category: