Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Seminari: Observació de les campanyes electorals a les xarxes socials

12 April 2019 16:00 - 19:00

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya (COLPIS) i l’Associació Observadors per la Democràcia (ODEM) co-organitzem un seminari sobre els estàndards internacionals d’observació electoral de les xarxes socials. El seminari està dirigit a persones interessades en l’observació de xarxes socials que tinguin interès en participar en un projecte pilot d’observació d’aquestes en el transcurs de campanyes electorals.

Primera part. El Doctor Xabier Meilán, expert en la matèria i observador electoral amb una àmplia trajectòria, farà una presentació dels estàndards i explicarà de forma introductòria com s’observen les xarxes socials en les missions d’observació electoral.

Segona part. S’obrirà un debat amb els participants per identificar quins són els principals aspectes que caldria seguir i analitzar en les campanyes electorals en les properes eleccions electorals a casa nostra.

Seminari gratuït, amb inscripció previa.

Els membres del Colpis que hi vulguin prendre part haurien de fer arribar un missatge a colpis@colpis.cat  (posant a l’assumpte: seminari observació electoral) expressant el seu interès, explicant la seva motivació i adjuntant el seu curriculum. A partir d’aquests elements es farà la selecció de participants, i es comunicarà a cada sol·licitant si ha obtingut plaça.  En la selecció dels i les participants, es tindrà en compte l’experiència o formació prèvia en l’àmbit de l’observació electoral així com qualificacions i experiència en el seguiment de processos polítics i les xarxes socials.

#EspaiDemocràcia

Format:
Taller
Language:
Català

Details

Date:
12 April 2019
Time:
16:00 - 19:00
Event Categories:
,

Organizers

Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya (COLPIS)
Associació Observadors per la Democràcia (ODEM)