Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Resum cicle El futur ja és aquí: ètica, tecnologia i drets humans

29 January 2020 8:00 - 9 February 2020 17:00

Durant aquest 2019 que acaba a l’Espai Societat Oberta hem organitzat desenes d’activitats. D’entre totes, destaquem especialment les que han format part de la primera part del cicle El futur ja és aquí: ètica, tecnologia i drets humans. Una sèrie de xerrades i tallers amb persones expertes del món tecnològic, de l’administració pública i defensores dels drets humans.

Un cicle que hem iniciat i tindrà continuïtat el 2020 pensat per ampliar la mirada i aprofundir en els coneixements sobre com fer de la tecnologia digital una aliada. No et perdis el resum que hem fet de les primeres trobades del cicle! I recorda que pots veure tots els vídeos i escoltar els podcasts també.

Inauguració

El 17 d’octubre vam inaugurar el cicle amb una xerrada de la mà de David Cabo, director de CIVIO, Michael Donaldson, comissionat d’Innovació digital a l’Ajuntament de Barcelona; Adriana Ribas, directora d’Amnistia Internacional Catalunya; Genís Roca, president de RocaSalvatella i moderat per Jordi Vaquer, director per Europa de l’Open Society Foundations.

Quins mecanismes o legislació existeix per protegir els drets humans en l’esfera digital? Com ens preparem des de la societat civil perquè els algoritmes siguin protectors dels drets humans? Aquestes i altres preguntes es van debatre en un acte que va omplir l’Espai! Segueix llegint per saber més sobre el cicle!

 

Format:
Presentació

Details

Start:
29 January 2020 8:00
End:
9 February 2020 17:00
Event Category: