Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

La vida en un viatge, amb Gabi Martínez

5 February 2020 19:00 - 20:30

Torna a l’Espai una nova edició de La vida en un viatge, amb Altaïr Magazine Lab. En aquesta ocasió la trobada serà amb Gabi Martínez, que compartirà amb nosaltres els llocs i viatges que han marcat la seva manera de veure el món. Però, sobretot, compartirà també què l’ha dut a centrar-se, pràcticament en exclusiva, en la naturalesa i animals en risc de desaparèixer. Una reivindicació i una defensa d’una relació ancestral que els humans semblem haver oblidat amb catastròfiques conseqüències.

Gabi Martínez (Barcelona 1971) és escriptor i guionista. Autor de novel·les i assajos, ha destacat especialment pels seus llibres de viatges (Els mars de Wang o En la barrera). En els últims anys ha centrat el seu interès a estrènyer vincles entre literatura, viatge i naturalesa. De les seves últimes experiències sorgeix el llibre Animals invisibles.

De tot això i més en parlarem a la trobada amb Gabi Martínez i Altaïr Magazine Lab el proper 5 de febrer a l’Espai Societat Oberta. Accés lliure amb inscripció en aquest enllaç.

Format:
Presentació

Venue

Espai Societat Oberta
C/ Sant Eusebi 29-31
Barcelona, 08006 Espanya

Organizer

Altair Magazine Lab
View Organizer Website