Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Taller Memes Feministes Interseccionals

28 abril 2021 18:00 - 20:00

No us perdeu aquest taller de memes feministes interseccionals de l’Etnogràfica! No ets tu, són els teus privilegis és una proposta que sorgeix davant les violències masclistes 2.0.

Les estratègies basades en la sororitat online, la resistència i l’humor són imprescindibles. És per això que des de l’Etnogràfica creuen en els mems com potents vehicles per a la transmissió d’idees. I és cert que són eines per al ciber-activisme feminista, per tal de contrarestar els discursos masclistes i racistes tan presents a les xarxes. Amb aquest taller es pretén compartir el procés de composició, disseny, subversió i resignificació dels mems que combatin l’heterociberpatriarcat des d’una mirada interseccional.

Metodologia: Mitjançant metodologies participatives es generarà un espai per a l’expressió i la creació col·lectiva de mems feministes i interseccionals a partir de les vivències i reflexions de les persones participants al voltant de les violències que ens travessen i també, dels privilegis que ostentem. El taller es divideix en dues parts, la primera és un recorregut per l’activisme i la memepolítica feminista i la segona, un espai d’aprenentatge col·lectiu.

Format: virtual amb un màxim de 25 participants

Durada: 2 hores.

Us podeu inscriure en aquest enllaç >> bit.ly/TallerMemesFeministas

Imparteix: Rosa Frasquet, periodista i antropòloga, sòcia fundadora de l’Etnogràfica i membre del Grup d’Estudis sobre Gènere, Identitat i Diversitat (GENI) de la Universitat de Barcelona. Activista feminista i experta en gènere i interseccionalitat, investigadora sobre transformacions de la família i el parentiu.

La formació estarà impartida en català.

Format:
Taller

Mostra els detalls

Data:
28 abril 2021
Hora:
18:00 - 20:00
Categoria d'Esdeveniment: