Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Taller: Desinformació i Tecnologia amb Maldita.es

3 març 2020 11:30 - 14:30

Us convidem al taller Desinformació i Tecnologia, una trobada teòric-pràctica sobre verificació per a periodistes. El taller està impartit per l’equip de Maldita.es, un mitjà de comunicació sense ànim de lucre centrat en continguts sobre el control de la desinformació i el discurs públic. Des de Maldita.es fan servir tècniques de verificació de fets (fact-checking) i periodisme de dades, i per això estaran el proper a l’Espai Societat Oberta compartint coneixement.

En aquest taller es posarà sobre la taula la importància i perills de la desinformació en temps d’internet i es compartiran metodologies i eines que es fan servir a Maldita.es, per a lluitar contra la desinformació i verificar continguts en online.

Aquesta formació comprèn una part teòrica per a conèixer la realitat de la desinformació, el seu abast i el seu funcionament. També un recorregut per la manera de treballar dels diferents projectes de Maldita.es, i una part pràctica en la qual les persones assistents s’enfrontaran a casos reals per a aprendre a desmuntar bulos i comprovar la veracitat d’informacions que rebem.

  • Data: 3 de març
  • Horari: de 11.30h a 14.30h
  • Lloc: Espai Societat Oberta. C/ Sant Eusebi, 29 (Barcelona)

Taller gratuït amb inscripció prèvia per correu a: societat.oberta@opensocietyfoundations.org

Format:
Xerrada

Mostra els detalls

Data:
3 març 2020
Hora:
11:30 - 14:30

Recinte

Espai Societat Oberta
C/ Sant Eusebi 29-31
Barcelona, 08006 Espanya

Organitzador

Espai Societat Oberta