Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Migracions, algorismes i estratègies digitals

27 desembre 2019 8:00 - 12 gener 2020 17:00

Ja has llegit la primera part del resum sobre el cicle El futur ja és aquí: ètica, tecnologia i drets humans?

En aquesta ocasió repassem les trobades que van posar sobre la taula qüestions com polítiques migratòries, algorismes, intel·ligència artificial així com estatègies digitials, publicitat i comunicació d’entitats.

Migracions i algorismes 

Com garantim un sistema de recol·lecció de dades responsable per a les persones migrades o en situacions vulnerables? Qui i com es gestionen aquestes dades? Preguntes plantejades i comentades per Javier Sánchez, investigador del Data Justice Lab; James Eaton-Lee, Cap de Seguretat de la Informació i Protecció de Dades (OXFAM); i Thomas Moretti, Gerent i expert en biometria (Accenture).

En la mateixa línia, ens hem preguntat quines eines basades en dades utilitzen les organitzacions internacionals, la UE i els seus estats membres per controlar els fluxos migratoris?

 

Estratègies digitals

També hem tingut temps per pensar sobre les estratègies digitals des de les organitzacions socials. En el taller sobre noves tàctiques digitals i estratègies narratives per atreure noves audiències vam presentar el Com Hub, un nou programa de formació de Komons que vol millorar la comunicació estratègica de les organitzacions socials i impactar l’ecosistema mediàtic.

 

 

Segueix llegint sobre el cicle!

Format:
Presentació

Mostra els detalls

Inici:
27 desembre 2019 8:00
Finalització:
12 gener 2020 17:00
Categoria d'Esdeveniment: