Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Feminismes i videojocs: tecnologia pel canvi

27 desembre 2019 8:00 - 12 gener 2020 17:00

Venim de parlar de com la tecnologia pot suposar una eina discriminatòria. Ara volem posar en relleu una altra cara d’aquestes discriminacions com és el masclisme online. I per una altra banda, parlar des d’una perspectiva més positiva de l’ús de la tecnologia per a un canvi com són els videojocs.

Feminismes en línia

La violència masclista està present a totes les esferes i l’esfera digital no n’és una excepció. És per això que vam convidar Laia Serra, advocada penalista; Désirée Bela-Loebedde, comunicadora i autora de Ser mujer negra en España; i Dolça Moreno de Donestech, per promoure i debatre per a una tecnologia feminista que lluiti contra les violències online ver les dones.

 

Videojocs pel canvi

Creus que els videojocs poden ser una eina per a la transformació social? Què tenen a veure els jocs en el canvi social? En vam parlar amb Oriol Bartumeu, redactor expert en videojocs i tecnologia, Juan Manuel Amaro Villalobos, voluntari de Creu Roja Joventut en el projecte d’Infància Hospitalitzada, i Gabriel González, director d’innovació a Fundesplai. Un debat moderat per M4Social i on vam conèixer iniciatives i jocs innovadors!

Segueix llegint sobre el cicle!

Format:
Presentació

Mostra els detalls

Inici:
27 desembre 2019 8:00
Finalització:
12 gener 2020 17:00
Categoria d'Esdeveniment: