Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Exposició ‘Dones sense llar, Històries de supervivència’

16 desembre 2022 11:00 - 30 abril 2023 19:00

Segons els darrers càlculs, a Barcelona hi hauria un centenar de dones dormint al carrer. Però estar en situació de sensellar també és sinònim d’altres escenaris més enllà de no tenir sostre o viure al carrer. A més, el sensellarisme femení no és un fenomen natural, sinó que és fruit d’un problema estructural i afecta més dones de les que imaginem.

En aquesta exposició de la periodista i fotògrafa Claudia Frontino coneixereu històries reals de dones que en un moment o altre han patit o pateixen situacions de sensellarisme sovint invisibilitzades. Dones que intenten tirar endavant malgrat la crisi econòmica arrossegada des de 2008, una pandèmia inesperada, condicions socials cada vegada més extremes, i constants episodis de violència masclista, institucional o administrativa. Històries de dones que, sens dubte, són lluitadores i supervivents en un sistema masclista, capitalista i racista.

Inauguració: 29 de març de 18h a 19.30h

Es presentarà el projecte i s’obrirà un espai de diàleg sobre drets humans, dret a un habitatge digne, cures i polítiques de prevenció.

Per venir a la inauguració cal que us inscriviu en aquest enllaç!

  • Fotografies i textos: Claudia Frontino
  • Disseny expositiu: Agència Talaia i Daniela Pafundi
Format:
Presentació

Mostra els detalls

Inici:
16 desembre 2022 11:00
Finalització:
30 abril 19:00
Categories d'Esdeveniment:
,