Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

 • Aquest esdeveniment ja ha passat.

CICLE: Impacte Climàtic d’una Societat Digitalitzada

25 gener 2022 17:00 - 15 març 2022 18:30

A principis de 2022 organitzem juntament amb Fundació Avina el 1er cicle sobre Impacte Climàtic d’una Societat Digitalitzada. Trobades i conferències amb l’objectiu d’innovar de manera col·laborativa aportant elements, opinions, reflexions i experiències, així com per a connectar a activistes i organitzacions treballant en la matèria des de diverses perspectives.

INSCRIPCIONS AQUÍ

Quant emet la infraestructura digital? És possible reduir la seva petjada climàtica? Quina és la relació entre digitalització i desforestació? Es pot reduir l’acumulació d’informació en l’espai digital? En quina mesura la Intel·ligència Artificial té potencial de reduir l’impacte climàtic?
Els esforços per frenar els efectes del canvi climàtic constrenyen i evidencien a marxes forçades la necessitat d’accions col·lectives en una societat cada vegada més digitalitzada en la qual la tecnologia juga un paper central. No obstant això, la transformació i el canvi climàtic no són problemes separats, sinó una problemàtica en conjunt, i actualment poc es parla de la tecnologia i el món digital sota un lent climàtic.
  • Organitzen: Espai Societat Oberta i Fundació Avina
  • Data: A partir del 25 de gener de 2022, cada dimarts a la tarda fins el 7 de març
  • Format: Online
  • Idioma: castellà amb traducció a l’anglès
  • Més informació: https://climaytecnologia.com/

INSCRIPCIONS AQUÍ

Format:
Jornades

Mostra els detalls

Inici:
25 gener 2022 17:00
Finalització:
15 març 2022 18:30
Categoria d'Esdeveniment: