Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Altaïr Magazine Lab – El viatge de la pau a Colòmbia

4 novembre 2019 19:00 - 20:30

Torna una edició més del cicle ‘La vida en un viatge’ amb Altaïr Magazine Lab!

Hi ha viatges que marquen una vida i vides que es poden narrar com un viatge. Proposem trobades pròximes amb artistes, esportistes, intel·lectuals… que ens parlaran dels viatges que van marcar la seva carrera i què van descobrir en el trajecte.

En aquesta sessió establirem un diàleg entre dues persones amb recorreguts molt diferents, el català Kristian Herbolzheimer i la colombiana Helga Flamtermesky, units pel treball entorn de la pau i els drets humans en situacions de conflicte, centrant-nos en el cas de Colòmbia.

 

Kristian Herbolzheimer

Kristian Herbolzheimer porta 20 anys treballant com a analista i constructor de pau: primer a l’Escola de Cultura de Pau de la Universitat Autònoma de Barcelona. Després a l’organització internacional Conciliation Resources, i des de setembre de 2018 com a director del Institut Català Internacional per la Pau ICIP.

Helga Flamtermesky

Helga Flamtermesky és Colombiana i viu a Barcelona des de fa 20 anys. És Doctora en Psicologia Social, feminista i activista pels drets de les migrants. Actualment és coordinadora de l’ONG Dona Diàspora, on han treballat la reconstrucció de la veritat i la memòria històrica com una manera d’apoderar a les dones colombianes en diàspora.

Inscripció gratuïta a través d’aquest enllaç: https://www.eventbrite.es/e/entradas-altair-magazine-lab-la-vida-en-un-viaje-el-viaje-de-la-paz-de-colombia-78371223439

 

Format:
Presentació